Page 1 of 1

[FIXED] Docebo Test Time Left (Time Format Change)

Posted: Thu Oct 24, 2013 6:21 pm
by murat
Hi,

I want to docebo 4.05 test time left format change.
Example:
Language English when test question time is 1h 34m 34s

But language is Turkish or other when test question time is 1h 34m 34 s

normally turkish time format must be 1s 34dk 34s

How to change time format for test

Solution:

You must found do.test.php file (/doceboLms/modules/test/do.test.php)

After change ,
# 568 rows (this file)

Code: Select all

 .elem.innerHTML = minute + ' m ' + second  + '  s';  
Write what you want instead (m and s)
Example,
Turkish version:

Code: Select all

 .elem.innerHTML = minute + ' dk ' + second  + '  saniye '; // Change on the language 

Re: [FIXED] Docebo Test Time Left (Time Format Change)

Posted: Fri Oct 25, 2013 6:06 pm
by max
Thank you Murat for looking into this issue, I think it will be very useful for all the users with the same language needs as you have.

Re: [FIXED] Docebo Test Time Left (Time Format Change)

Posted: Fri Oct 25, 2013 8:42 pm
by murat
The new update for code :)

Change the old code with this new code

Code: Select all

.elem.innerHTML = minute + ' ".$lang->def('_MINUTE')." ' + second  + ' ".$lang->def('_SECOND')."'; 

After, save to your own language. (_MINUTE' and _SECOND)

With this change, the "time left (for test)" was translated into all languages​​.

Re: [FIXED] Docebo Test Time Left (Time Format Change)

Posted: Fri Nov 22, 2013 1:10 am
by nangi
well how can we modfy/change the total time to other languages it shown as 2h 20m and want this shown as 2 sa. 20 dk.
I've attached the screenshot of the total time on the left collobration section.

Re: [FIXED] Docebo Test Time Left (Time Format Change)

Posted: Wed Nov 27, 2013 1:46 am
by murat
nangi wrote:well how can we modfy/change the total time to other languages it shown as 2h 20m and want this shown as 2 sa. 20 dk.
I've attached the screenshot of the total time on the left collobration section.

Hi,

You must open "doceboLms/menu/menu_lat.php' file.

After change this codes:

(line 150)

Code: Select all

	$partial_time = ( $hours != 0 ? $hours.'h ' : '' ).$minutes.'m ';//.$seconds.'s '; 
(line 157)

Code: Select all

	$tot_time = ( $hours != 0 ? $hours.'h ' : '' ).$minutes.'m ';//.$seconds.'s '; 
with codes;

For one language

(line 150)

Code: Select all

	$partial_time = ( $hours != 0 ? $hours.'s ' : '' ).$minutes.'dk ';//.$seconds.'sn '; 
(line 157)

Code: Select all

	$tot_time = ( $hours != 0 ? $hours.'s ' : '' ).$minutes.'dk ';//.$seconds.'sn '; 
or

You can want to multi languages;

(line 150)

Code: Select all

	$partial_time = ( $hours != 0 ? $hours.''.Lang::t('_HOURS', 'time').'' : '' ).$minutes.''.Lang::t('_MINUTE', 'time').' ';//.$seconds.''.Lang::t('_SECOND', 'time').' '; 
(line 157)

Code: Select all

	$tot_time = ( $hours != 0 ? $hours.''.Lang::t('_HOURS', 'time').' ' : '' ).$minutes.''.Lang::t('_MINUTE', 'time').' ';//.$seconds.''.Lang::t('_SECOND', 'time').' '; 
Do not forget to add it to the language settings

Code: Select all

example add , language setting.
Modul: time 
LANG_KEY: _MINUTE
DESCRIPTION: dk
if you want to "second" time
You delete this code

Code: Select all

;//
example;

Code: Select all

(line 157)	[code]	$tot_time = ( $hours != 0 ? $hours.'s ' : '' ).$minutes.'dk '.$seconds.'sn ';