The Elearning Community • Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible
Page 1 of 1

Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Sun Aug 09, 2020 12:25 pm
by rudy
Hi, I dont know, why the course and language mgmt edit icons are not visible, it was visible during first installation, but after that it is not showing, i can still edit by hovering the mouse over the exact location but icon is not visible, any help. pls help, this is happening with all the tables, in the forma 2.3, i can see table but not the icons in table, i need to click based on where i can see hand cursor.check the table in the attached image, it is not showing any icon, but i can click when it show hand cursor, it is happening with all the tables

Re: Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Mon Aug 10, 2020 6:54 am
by alfa24
I suggest to double check permissions.
First of all, post a screenshot where I can understand which page is missing the icon and which is the missing icon. Then I'll provide the path to check for file existence and its correct permissions.

Re: Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Mon Aug 10, 2020 10:21 am
by rudy
Hi,

This page is course creation, however, wherever table is coming, if you check in the screenshot, after waiting column icons in other column are not visible, however, if i take the mouse point over there, and click in the column it is working, i am working as super admin in this. in All the tables it is not coming even if i go to language management, it doesn't show edit icon, i need click based on the assumption only.

Re: Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Mon Aug 10, 2020 11:03 am
by alfa24
You didn't attach anything.

Re: Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Mon Aug 10, 2020 1:19 pm
by rudy
check attachment, check edit tool tip shown on hover but no icon shown

I added the screenshot in my previous post also.

Re: Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Mon Aug 10, 2020 5:58 pm
by alfa24
It seems you're experiencing issue with sprites.
Check the existence of /path_to_your_lms_root/templates/your_used_template/images/ico_sprite.png file.
Check its permissions (suggested to be 755).
If the file is not there or is not reacheable, you should have an error in your browser developer tools, network tab (404 or 403).
Any other issue should be investigated on your instance.

Re: Course and Language Mgmt Edit Icons are not visible

Posted: Mon Aug 10, 2020 7:47 pm
by rudy
Thanks, It worked.

This site uses cookies.

Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. We also use Google Analytics scripts, which all use cookies.
You may delete or block all cookies from this site in your browser options.