The Elearning Community • No eLearning menu to create course
Page 1 of 1

No eLearning menu to create course

Posted: Sun Aug 20, 2017 9:04 am
by Vic
Hi Guys,

Any idea how I get the eLearning link on my menu?
Screen Shot 2017-08-20 at 10.02.00 AM.png
Screen Shot 2017-08-20 at 10.02.00 AM.png (50.87 KiB) Viewed 931 times

Re: No eLearning menu to create course

Posted: Sun Aug 20, 2017 8:28 pm
by max
It seems your language file is missing or incomplete, most labels do not display their correct names. Try importing back the xml language file, you can find it inside the .zip installer

Re: No eLearning menu to create course

Posted: Mon Sep 04, 2017 11:05 pm
by Stewart
To create the course you would select the first option in your list "Management Course" which with the full language pack should show as E-Learning.

Did you try importing the language XML did that resolve your issue as I have something similar with Test Menus

This site uses cookies.

Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. We also use Google Analytics scripts, which all use cookies.
You may delete or block all cookies from this site in your browser options.