in the LO HTMLpage upload file is no operate

Anything about what happens on the user and teacher side
Post Reply
gihel
FormaLms User
Posts: 76
Joined: Tue Jun 26, 2018 4:36 pm
Version: forma.lms 2.0

in the LO HTMLpage upload file is no operate

Post by gihel »

Hi everybody

I créated an HTML page
I upload a file just with a div and 3 words.

when I return on the LO like Student ther is nothing..
What's the problem please?

Thank for ansvers

User avatar
max
FormaLms Guru
Posts: 2379
Joined: Thu Mar 01, 2012 10:41 am
Version: forma.lms 2.4
Contact:

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Post by max »

Hi,
can you please post what exactly you did? Screenshots, the file you uploaded....
---------------------
Massimiliano Ferrari
Elearnit - Elearning e Knowledge Management
https://www.elearnit.net
https://www.linkedin.com/in/massimilianoferrari
m.ferrari[at]elearnit.net
Skype: m_ferrari_it

gihel
FormaLms User
Posts: 76
Joined: Tue Jun 26, 2018 4:36 pm
Version: forma.lms 2.0

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Post by gihel »

Sorry I am late to answer...
ok To insert html page, I go to teacher area
Learning object management -> New LO
HTML page
Capture.PNG
Capture.PNG (3.97 KiB) Viewed 1329 times
In the file there is just :

Code: Select all

<div class="mondiv">
<h1>premier test</h1>
<h3>turlututu</h3>
</div>
and there is nothing....

thank you

User avatar
max
FormaLms Guru
Posts: 2379
Joined: Thu Mar 01, 2012 10:41 am
Version: forma.lms 2.4
Contact:

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Post by max »

Ok, now I understand. The issue is that you didn't allow the ".html" extension.
Go to administration>settings>system config>settings
Go the the list of allowed extensions:
Cattura.JPG
, add html there

After that, you'll be able to add it
htmlpage.JPG
---------------------
Massimiliano Ferrari
Elearnit - Elearning e Knowledge Management
https://www.elearnit.net
https://www.linkedin.com/in/massimilianoferrari
m.ferrari[at]elearnit.net
Skype: m_ferrari_it

alfa24
Senior Boarder
Posts: 967
Joined: Fri Nov 24, 2017 8:45 am
Version: forma.lms 1.4.2

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Post by alfa24 »

You shouldn't add your html as an attachment, just paste it in the source view of the editor.
I'm Jasmines, the One. If you need, you can contact me.

Post Reply