The Elearning Community • in the LO HTMLpage upload file is no operate
Page 1 of 1

in the LO HTMLpage upload file is no operate

Posted: Tue Nov 27, 2018 6:33 pm
by gihel
Hi everybody

I créated an HTML page
I upload a file just with a div and 3 words.

when I return on the LO like Student ther is nothing..
What's the problem please?

Thank for ansvers

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Posted: Tue Nov 27, 2018 6:45 pm
by max
Hi,
can you please post what exactly you did? Screenshots, the file you uploaded....

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Posted: Sat Dec 22, 2018 11:22 pm
by gihel
Sorry I am late to answer...
ok To insert html page, I go to teacher area
Learning object management -> New LO
HTML page
Capture.PNG
Capture.PNG (3.97 KiB) Viewed 1331 times
In the file there is just :

Code: Select all

<div class="mondiv">
<h1>premier test</h1>
<h3>turlututu</h3>
</div>
and there is nothing....

thank you

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Posted: Mon Dec 24, 2018 9:26 am
by max
Ok, now I understand. The issue is that you didn't allow the ".html" extension.
Go to administration>settings>system config>settings
Go the the list of allowed extensions:
Cattura.JPG
, add html there

After that, you'll be able to add it
htmlpage.JPG

Re: in the LO HTMLpage upload file is no operate

Posted: Mon Dec 24, 2018 9:34 am
by alfa24
You shouldn't add your html as an attachment, just paste it in the source view of the editor.

This site uses cookies.

Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. We also use Google Analytics scripts, which all use cookies.
You may delete or block all cookies from this site in your browser options.