Search found 13 matches

by MartinsZB
Fri May 29, 2020 7:18 pm
Forum: Administration Management
Topic: Adding user to node
Replies: 3
Views: 1020

Adding user to node

Hi!

I am stuck again trying to add user to Organization node. I click user selection icon, select user and click "Save changes" and it will give me Server error 500.

Is this also known bug?

Martins
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 3:44 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

Re: HTTP ERROR 500 - File upload in test

Thanks, Jasmines!

It works now with this modification!

It is a bit scary that I just started with the software and already needed to make two code modifications.

Best regards,
Martins
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 3:05 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

Re: HTTP ERROR 500 - File upload in test

OK. Thanks Jasmines for trying to help me out. My installation is default installation from Softaculous. 1) forma.lms 2.3.0.2 2) PHP version: 7.4.6 3) 10.3.22-MariaDB-cll-lve 4) Fresh installation Create course with default settings Enter course in Teacher area New learning object - Test Edit test A...
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 2:36 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

Re: HTTP ERROR 500 - File upload in test

Replicated the problem, but nothing about FATAL in error LOG. [29-May-2020 16:29:42 Europe/Riga] PHP Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; UserPreferencesDb has a deprecated constructor in /home2/zabarovs/spele.zabarovski.lv/lib/li...
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 12:56 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

Re: HTTP ERROR 500 - File upload in test

Made error_log writteble and get some more logs: [29-May-2020 14:37:31 Europe/Riga] PHP Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home2/zabarovs/spele.zabarovski.lv/lib/lib.preference.php on line 597 [29-May-2020 14:37:31 Europe/Riga] PHP Deprecated: Function get_magic_quotes_g...
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 12:43 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

Re: HTTP ERROR 500 - File upload in test

I can not find very much error information from my hosting provider.

Latest error is this one:
[Fri May 29 13:56:41.368359 2020] [authz_core:error] [pid 98502:tid 47046157580032] [client 37.EDITED:47962] AH01630: client denied by server configuration: /home2/zabarovs/spele.zabarovski.lv/error_log
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 12:10 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

Re: HTTP ERROR 500 - File upload in test

Hi!

Enabling debug did not make any changes. Will check the Apache logs.

M
by MartinsZB
Fri May 29, 2020 7:02 am
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test
Replies: 10
Views: 2458

[SOLVED] HTTP ERROR 500 - File upload in test

Hi!

I have task in test to upload a file. Student can select the file but when submitting the test, I get error page:
This page isn’t working
spele.zabarovski.lv is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500
by MartinsZB
Thu May 28, 2020 11:51 am
Forum: Plugins & patches
Topic: New language flag icon definition
Replies: 0
Views: 541

New language flag icon definition

Hi!

I find that the language flag icons are located under Template. I added the icon, but how to connect it with language (to show up in profile, change language section)?

Thanks,
Martins
by MartinsZB
Wed May 27, 2020 5:52 pm
Forum: E-Learning Management & Frontend
Topic: [SOLVED]User can not confirm Subscription
Replies: 5
Views: 956

Re: [SOLVED]User can not confirm Subscription

Hi Max,

Thanks for your explanation. I have a default installation from Softaculous Auto Installer. It shows version 2.3.0. Looks like I must do a manual upgrade to the latest 2.3 version.

Regards,
Martins